Kurhaus Scheveningen – FESTIVAL CLASSIQUE 2017

Kurhaus Scheveningen – FESTIVAL CLASSIQUE 2017

Ook in 2017 plant Festival Classique haar voeten in het zand. Van 15 tot en met 25 juni verandert Scheveningen weer in één grote klassieke muziekspeeltuin. Het Kurhaus is verheugd de vele bijzondere concerten en musici van o.a. het Residentie Orkest o.l.v. dirigent Nicholas Collon, de live televisie uitzending door de NTR en De Nederlandse Reisopera ook in 2017 te mogen ontvangen. Laat u meenemen door honderddertig musici en dansers door de wereld van Mondriaan of laat u meeslepen door het liefdesverhaal van de dichter Rodolfo en zijn buurmeisje Mimi in een pocketversie van La Bohème. Een grote klassieker in één uur.

Ook aan de allerjongste is gedacht met Mathilde’s babyconcerten of de concerten van Tik Tak Slaap voor dreumesen, peuters en kleuters. Voor de gehele programmering en kaartverkoop verwijzen wij u graag naar Festival Classique.

Onderstaande ziet u de programmering van Festival Classique in het Kurhaus.

WAVES AT THE KURHAUS

Fine dining met het mooiste uitzicht van Nederland is ook tijdens Festival Classique mogelijk in ons restaurant Waves at the Kurhaus. U kunt elke dag terecht bij ons restaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke lunch, high tea en diner.  Voor het diner heeft chef Paul Dingjan een speciaal Festival Classique menu voor u samengesteld, waar u de keus heeft uit een 2 of 3-gangen diner. Reserveer uw diner in Waves at the Kurhaus!

Wilt u verzekerd zijn van een tafel, boek dan een arrangement. Dit is altijd inclusief een kaartje voor het festival, met speciale plaatsen voor u gereserveerd. Bij mooi weer is het terras open en kunt u buiten zitten. Kaarten inclusief diner zijn te bestellen via Festival Classique.

Lees meer op: http://www.amrathkurhaus.com/nl/festivalclassique

Het optreden is met:

Lizzy Verloop en diverse danseressen van Lizdans

Mayella Andrews, zang

Jeroen Breumelof, Cajon