Flamenco J.A.M. +

“Flamenco is bij uitstek muziek die je samen maakt.”

Flamenco J.A.M. is een samenwerking met “La Angelita”; Zangeres Mayella Andrews en Jeró; Percussionist (Cajon) Jeroen Breumelhof.

“La Angelita”
Toen Mayella in 2010 bij toeval terecht kwam in een intiem Flamenco-tablao in Madrid, wist zij: Het maakt me niet uit hoe, maar dit moest ze ook doen! Een week later begon zij met flamenco-danslessen in Haarlem, gevolgd door cursusjaren bij andere scholen in Amsterdam, Delft en Den Haag. Van kinds af aan had zij ook een passie voor zang. Toen zij via danslessen in Delft in aanraking kwam met wijlen gitarist Gerardo Azul, die haar stimuleerde haar twee passies te combineren, maakt zij door de jaren heen de overstap naar het zingen van flamenco. Door haar lichte, zuivere stem kreeg zij de naam ‘La Angelita’ toebedeeld.

Videoclip Valgame Dios – Tangos

Jeroen ‘Jeró’ Breumelhof
is geboren en getogen in het Westland en begon op zijn veertiende met het maken van muziek. Sinds 2007 speelt hij flamencogitaar (Rumba’s en Sevillana’s) en een jaar later is hij begonnen met cajón – een in de flamenco veelgebruikt percussie-instrument. Sindsdien begeleidt hij ook de wekelijkse lessen van Everdine ‘La Gitana’ in Delft. Jeró is de vaste percussionist van Adrian en Mayella.

Optredens Met anderen:
Erminia Fernandez Cordoba, zangeres
Maria Marin, zangeres
Wil Lambregts, danser
Arturo Ramon, gitarist

Dansbegeleiding:
Bij verschillende dansscholen in de regio heb ik de danslessen begeleid:
Lizdans, dansschool van Lizzy Verloop in Den Haag
Vrije Academie Delft (VAK), met docent Wil Lambregts en bij Everdine de Vreede.